2017, Merah dan Ayam

Sunday, January 22, 2017


2017

Judul postingan ini asal aja sih dibuatnya. Soalnya aku bingung mau nulis judul apa. Postingan ini juga terlahir karena hal spontan. Udah lama banget ngga mengisi blog ini dengan tulisan.

Kangen.

Niat untuk menulis lebih rajin juga pasti selalu ada diresolusi tahunanku. Tapi kalau dilihat dari yang sudah-sudah sih hasilnya selalu belum memenuhi ekspektasiku. Tentunya biarpun begitu aku ga akan pernah kapok untuk melanjutkan resolusi tahunanku ini. Semoga kamu yang sering mampir disini juga ga bosan ya dengan ritme menulisku yang memang random ini *peace*

2017 - 01

Untuk di 2017 dan tahun ayam api ini aku yakin, akan ada lebih banyak kebahagian dan hal baik yang akan terjadi. Jadi tetap semangat ya! Selamat tahun baru untuk kalian semua!

2017 - 02

Psst.. Akhirnya pecah telor juga ni postingan perdana di 2017 :D
Thank you @atsthelabel for the top!

4 responses to 2017, Merah dan Ayam

  1. Indbabes says:

    You will appreciate the organization of the girls with high social level, class and uncommon excellence. Gurgaon Escorts agency entertain dates by males,So Visit This Link Gurgaon Escorts Service

  2. Peniel Technology LLC The Famous Company Dealing with Accounting Software Products and Services.
    Quickbooks Dubai
    Quickbooks Mac 2017
    Quickbooks Pos 2017
    Quickbooks Integrator 2017

  3. you have arrived to the ideal spot. We are best and cheap escort Agency in Gurgaon, who can provide best in class escorts services. Our delightful organization is the best that you will discover anyplace and will give you awesome client satisfaction. Finding the right woman, paying little respect to the event, Escorts in Gurgaon

  4. Ayesha says:

    I am Ayesha Khana From Aerocity. I would like to say thank you for the amazing details and concepts you are sharing in this.
    Escorts in Aerocity
    Aerocity Escorts Services
    Gurgaon Escorts Services

Find Something

Copyright © 2014. Template by Ayupratiwi. Powered by Blogger.